دستور تهیه پاستیل خانگی

 

مواد لازم پاستیل خانگی

  • ۱ بسته پودر ژله باطعم دلخواه

  • ۱/۲ لیوان آب جوش

  • ۲ قاشق غ پودر ژلاتین

  • ۱ قاشق غ گلوکز مایع


دستور تهیه پاستیل خانگی

 

مرحله اول:
ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.

مرحله دوم:
پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.

مرحله سوم:
توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.

مرحله چهارم:
در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

0 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال اعتبار سنجی لطفا منتظر بمانید ...